Terve! Olen Anssi, Suomen johtava Guinea-Bissau-bloggaaja¹. Olen Oulusta. Alun perin toki jostain ihan muualta. Ikää on 32 vuotta.

Blogin nimessä on vihje siitä, mikä tässä pienessä & vähäpätöisessä blogissa on homman nimi. Afrikka siis kiinnostaa suuresti. On kiinnostanut jo pitkään. Minun Afrikkani on sadekauden tuhoamia teitä, turvattomia kulkuneuvoja, surkeaa ruokaa, hyttysiä, lukutaidottomia taksikuskeja, ammattitaidotonta virkavaltaa, valkoiseksi huutelua, ei-niin-laadukasta majoitusta, ranskan kieltä, korruptiota, ankeaa asiakaspalvelua, patonkia. Toisin sanoen pään hakkaamista seinään. Toisaalta Afrikkani on myös pieniä kyliä, hiekkadyynejä, kukkuloita, auringonpaistetta, palmupuita, keitaita, merenrantoja, kameleita, siis kokoelma fantastisia maisemia. Näitä maisemia asuttavat ehdottomasti maailman ystävällisimmät ihmiset.

Olen kirjoittanut blogia pääosin itselleni, pyrkien mainitsemaan pienimmätkin yksityiskohdat. Että muistaisin, mitä olen kokenut ja mitä mikäkin on maksanut. Toisaalta olen tyytyväinen, jos blogista saa vinkkejä omalle Afrikan-matkalleen. Kirjoituksissa mainitsemani hotellien hinnat, viisumisäädöt, liikenneyhteydet ynnä muu ovat tosin saattaneet sittemmin muuttua. Afrikka muuttuu muun maailman tavoin koko ajan.

Kiinni minut saa sähköpostilla: afrikkaanafrikkaan@gmail.com

¹) Olen kirjoittanut eniten suomenkielisiä Guinea-Bissau-postauksia.

4 Replies

  1. Moikka.
    Kiitokset hienosta Kap Verden kuvauksesta. Hyvin kirjoitettu ja kivoja kuvia.

    Jasu

    1. Moi, ja kiitos kommentistasi! Toivottavasti on ollut jotain apua, jos Kap Verden suuntaan olet matkaamassa. 🙂

  2. Mahtavaa settiä ja hauskaa lukemista (etenkin, kun edetään päivä päivältä). Kun matkakuume on, ehkä se lääke tulee vihdoin olemaan kohdallanikin (Länsi)-Afrikka.

    1. Kiitoksia! Suosittelen lämpimästi läntistä Afrikkaa. Nythän siellä ei ole enää edes sitä ebolaakaan pelottelemassa!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *